Te megálmodod, mi megcsináljuk!

WordPress weboldal készítés extrákkal!

 

Ajánlatkérés

Miért kell nekem weboldal?

Egy vásárló vajon mi alapján dönti el, hogy két cég közül melyiket választja? Az embereket két dolog érdekli igazán, az ár és a minőség. Az árat egyértelművé tehetjük, de a minőséget csak utólag fogja látni ügyfelünk. Ezért nagyon fontos, hogy megjelenésünkkel is azt sugalljuk, hogy nálunk megkapja az elvárt minőséget. Mi pontosan ezt nyújtjuk, prémium minőség és alacsony ár.

Tehát manapság nem az a kérdés, hogy kell-e weboldal egy cégnek, hanem hogy milyen üzenetet szeretne továbbitani vele.

Mit tudunk mi nyújtani?

Mi elkészítjük a weboldalt, amit kérsz és egy olyan felületet biztosítunk, ahol saját magad tudod karbantartani weblapodat.
Mikor elkészültünk az oldaladdal Te még 2x felülbírálhatod azt és mi ingyen elvégezzük a változtatásokat. Ezzel garantáljuk, hogy olyan honlapot kapsz, amit megálmodtál.

Mivel myújtuk többet az átlagnál?

Talán már észre vetted, hogy sok cég extra díjakat számol fel a weblap karbantartásáért. Ennek költsége úgy 4000 Ft/óra küröl kezdődik. Ez teljesen érthető, hiszen az idő és a szakértelem pénzbe kerül. Én magam is csak pénzért vállalom az ilyen jellegű munkákat.
Ezért adunk mi egy olyan kiforrott rendszert, ahol bárki pár kattintással, szakértelem nélkül megváltoztathatja a szolgáltatása árait, az aktuális akciókat, kapcsolati adatokat… bármit az oldalán.

Beszéljünk a piszkos anyagiakról!

 

Mivel minden weboldal más és a vevőink elvárásai is nagyon különböznek ezért pontos árat nehéz lenne mondani. Egyedi weboldal készítés 50 ezer Forintól kezdődik egy egyszerű honlap esetében és 60 ezer Forintól webshop -ok esetében.
A kellemetlenségek és felreértések elkerülése végett mindig pontos árajánlatot és egyedi szerződést adunk minden ügyfelünknek.

A hosszú barátság titka a pontos elszámolás 🙂

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, ha szeretnél ajánlatot kérni.

 

11 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This