Weboldal készítés az egyszerűség jegyében!

Készíts magadnak egy weboldalt akár néhány óra alatt a WordPress minden előnyét élvezve, de játszi könnyedséggel!

ÁrlistaRészletek

WordPress kicsit másképp

Az általunk kínált WordPress oldal sokban különbözik az átlagostól. Manuálisan előkészítjük minden ügyfelünk weboldalát igény szerint és prémium weboldal készítő plugin -t adunk ajándékba.

Ingyenes oktató videók

A mi rendszerünkkel egyszerűen elkészitheted, karbantarthatod saját magad a weboldalad minden ez irányú tapasztalat nélkül. Ezt hivatott még egyszerűbbé teszi az ingyenes videó sorozatunk, ami lépésről lépésre megtanít mindenre.

Mi segítünk!

Bár a rendszer úgy lett kitalálva, hogy mindent el tudj végezni magad is, azért jó tudni, ha áll mögöted valaki. Mi itt vagyunk és segítünk, ha baj van.

Neked minőség jár alacsony áron!

A szakma legjobbjai elkészítették neked a szemet kápráztatóan gyönyörű weboldal mintákat több mint 70 témakörben, mint utazó blog, divat oldal, online bolt, utazási iroda és még sok más… Ezt mind ingyen kapod a csomagodhoz!
Nincs más dolgod, mint választani egy sablont a sok közül és átalakítani ígényeidnek megfelelően.

A kódolással nem kell bajlódnod többet

Az általunk kínált WordPress oldal olyan weboldalkészítő programmal van felszerelve (Divi), amivel bárki képes egy kiemelkedő minőségű weboldal létrehozására villámgyorsan, kódok használata nélkül.

100+ kész weboldal minta

Több, mint 70 kész weboldal minta közül válogathatsz kedvedre és a lista folyamatosan bővül. Nincs más dolgod, mint választani egyet és személyre szabni.

Rengeteg beépített modul

A Divi weblapszerkesztő program moduljai segítenek, abban, hogy könnyen és gyorsan tudj elkészíteni egy weboldalt és minden eszközön működjön. Legyen az egy mobil, tablet, vagy számítógép.

Működik más WordPress témával

Működik rengeteg WordPress témával, vagy használhatod az általunk javasoltat. Soha többé nem okoz majd fejfájást egy új oldal, vagy blog bejegyzés létrehozása.

Fontos a jó megjelenés mobilon és tableten is?

Nem probléma! Természetesen Neked ezzel sem kell foglalkoznod, mert minden oldal automatikusan igazodik bármilyen telefon, vagy tablet kijelzőjéhez köszönhetően a modulos weboldal kialakításnak.

30 napos pénzvisszavizetési garancia!

 

Mi nem kérünk hűségnyilatkozatot senkitől, így bárki kipróbálhatja weboldal szolgáltatásunkat már 2000 Forintért. Ám tudjuk, hogy az, amit adunk az jó! Így, ha nem lennél elégedett, akkor a vásárlást követő 30 napon belül visszaadjuk a befizetett pénz 100% -át.

*Ez az ajánlat nem vehető igénybe domain vásárlásra. Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor ideiglenes domaint ingyen biztositunk minden csomagunkhoz.

Lépésről lépésre videó sorozat

Tudjuk, hogy milyen félelmetes tud lenni a gondolat, ha valami olyanba kezdünk, amit még sosem csináltunk. Ezért kezdtük el videó sorozatunkat, amiben lépésről lépésre megmutatjuk, hogy mit kell tenned. Ha ez nem lenne elég, mi mindig itt vagyunk Neked és segítünk.

Már csak egy kérdés maradt:

Hajlandó vagy egy kis időt és energiát ráfordítani saját oldaladra, ha ezzel százezreket spórolhatsz?

Próbáld ki magad ingyen!

A fizetésnél írd be a INGYENHONAP promóciós kódót és próbáld ki a szolgáltatásunk ingyen 30 napig!

Maradt kérdésed?

Hiszek abban, hogy ennél jobb, szebb és rugalmasabb weblapszerkesztő programot nem fogsz találni ezért az árért! Ám, ha maradtak még kérdéseid, akkor állok rendelkezésedre.

5 + 9 =

Pin It on Pinterest

Share This