WordPress Weboldal készítés lépésről lépésre videó sorozatunk első részét láthatod

A weboldal készítés WordPress oldalon meg tudja keseríteni az ember életét, ha valaki nem jártas a témában. Pedig a WordPress a világ egyik legjobb platformja (ha nem a legjobb már most). Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy jelenleg több, mit 75 millió WordPress weboldal van világszerte, ami a világ összes weboldalának több, mint 27% -a. Elgondolkodtató számok.

Számos előnye van egy WordPress oldalnak, mint pédául a rengeteg kiegészítő szoftver ingyen, vagy megfizethető áron. Ezek könnyen telepíthetőek bármikor. Elképesztően személyre lehet szabni. Sok WordPress oldal van, amiről, ha nem tudom, hogy az, akkor sosem jönnék rá.

Ám van hátránya is természetesen. Ilyen például, hogy ingyenes sablonokkal nehéz igazán jó weboldalakat csinálni, hozzá értés nélkül lehetetlen küldetésnek tűnhet.

Szóval két választásod maradt: 

1. Kifizetsz valakinek rengeteg pénzt, hogy készítse el a weboldalad és imádkozol, hogy ez a valaki még pályán lesz évek múlva is, amikor esetleg változtatni akarsz majd pár dolgot az oldalon és persze, hogy nem kell újra fizetned egy zsák pénzt neki ezért.

2. Elkészíted magadnak a saját weboldaladat és a kezedben tartod az irányítást örökre és spórolsz rengeteg, rengeteg pénzt.

Itt jegyezném meg, hogy az általunk biztosított WordPress oldalak a méltán világhírű DIVI weboldalszerkesztő szoftverrel vannak felszerelve alapból és már havi 2000 Ft-tól elérhető. Ehhez jön, még az ingyenes „lépésről lépésre” videó sorozatunk, amivel játszi könnyedséggel, órák, vagy napok alatt lehet egy weblapod, amit mindenki megirigyel (őket majd küld hozzám nyugodtan 😀 ).

Árainkat itt megtalálod.

Pin It on Pinterest

Share This