WordPress Weboldal készítése profi sablonnal percek alatt.

Mikor elkezdtem WordPress weboldalakat készíteni sablon nélkül, elátkoztam a kitalálóját (remélem, azért jól van..). Nagyon macerás és nehéz feladat és nem igazán voltam elégedett a végeredménnyel sem. Ha én nem vagyok elégedett, akkor az ügyfeleim sem lesznek ugye?
Megoldást kerestem erre a problémára és igy találtam a Divi -re. Ez teljesen megváltoztatta a hozzáállásomat a WordPress oldalakhoz és garantálom, hogy Neked is megfogja.

Ebben a videóban megmutatom Neked, hogy milyen egyszerűen, percek alatt lehet készíteni prémium weboldalakat WordPress -el. Akár hiszed, akár nem, csak pár kattintás az egész.
Ha próbálkoztál korábban ingyenes sablonokkal és Te sem azt érezted, hogy milyen szuper és egyszerű is ez az egész, akkor ez a videó most meg fog változtatni mindent, garantálom.

Ha rengeteg pénzed van, de semmire sincs időd, akkor ez a cikk/videó nem Neked szól. Ám ha Olcsó, de igazán prémium weboldalra van szükséged és tudsz „áldozni” pár napot az ügyre, akkor elkészítheted magadnak a saját weboldaladat és a kezedben tartod az irányítást örökre és spórolsz rengeteg, rengeteg pénzt.

Itt jegyezném meg, hogy az általunk biztosított WordPress oldalak a méltán világhírű DIVI weboldalszerkesztő szoftverrel vannak felszerelve alapból és már havi 2000 Ft-tól elérhetőek. Ehhez jön még az ingyenes „lépésről lépésre” videó sorozatunk, amivel játszi könnyedséggel, órák, vagy napok alatt lehet egy weblapod, amit mindenki megirigyel (őket majd küld hozzám nyugodtan 😀 ).

Árainkat itt megtalálod.

Pin It on Pinterest

Share This